2011-07-06 18:22:30• hírek • Szatmar.ro

Mehmedic is marad, még egy center érkezik

Lassan kialakul a 2011-2012-es élvonalbeli szezonra készülő Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának kerete, derült ki Kereskényi Gábor és Fógel László szerdai sajtótájékoztatóján.

Miután hetekkel ezelőtt eldőlt, hogy Claudia Pop és Orosz Andrea újabb két évvel meghosszabbította a szerződésé, valamint Annemarie Parau és Andrea Renee Walker Sepsiszentgyörgyről Szatmárnémetibe költözik, szerdán egy újabb jó hírrel örvendeztették meg a szurkolókat a klub vezetői: a tavalyi közönségkedvenc Amra Mehmedic is marad a VSK-nál.

Eldőlt továbbá, hogy hazaköltözik Aradról Mészáros Anita is, aki viszont sérülése miatt ősszel nem valószínű, hogy pályára tud lépni. „Véleményem szerint Claudia, Andrea, Annemarie és Anita személyében Románia öt legjobb játékosa közül négy nálunk játszik majd a következő szezonban", mondta bizakodva Fógel.


Mehmedic marad, Teilne sorsa még bizonytalan
Mehmedic marad, Teilne sorsa még bizonytalan


Eldőlt ugyanakkor, hogy Latoya Drake és Lory Björk nem marad a Szamos-parti városban. Előbbi Németországban folytatja pályafutását, utóbbira pedig Parau miatt már nincs szüksége a klubnak. Szintén a VSK-ban folytatja a négy ifi, azaz Romina Cristea, Nagy Anita, Mészáros Izabella és Szmutku Renáta, akárcsak a hosszú távú szerződéssel rendelkező Oana Baluta.

Ezzel azonban még mindig nem teljes keret: a vezetők még egy centert keresnek. Ez vagy a lett Anita Teilane lesz, aki már tavasszal is az együttes erőssége volt, vagy a bosnyák válogatott egyik „tornya". „Erre a kérdésre egy héten, maximum tíz napon belül pont kerül", mondta Kereskényi, míg Fógel annak a meggyőződésének adott hangot, hogy „jobb, hangsúlyozom sokkal jobb csapatunk lesz, mint a tavaly".

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: